arsenal babytøj Kun 24.627 mennesker mødte op på Wemble

arsenal babytøj Kun 24.627 mennesker mødte op på Wembley Stadium onsdag aften for at se Tottenhams FA Cup-replay i femte runde mod Rochdale. Men dem, der trodsede de vinterlige forhold, blev behandlet med en aften, de ikke vil glemme i en fart. Samt syv mål - Spurs vandt kampen 6-1 - publikum var også vidne til en af ​​de mest bizarre fodboldhalvdele i denne sæson.

Erik Lamela fik et mål udelukket af Video Assistant Referee (VAR) tidligt - Fernando Llorente blev dømt til at have begået en fejl i opbygningen - før Son Heung-min bragte Spurs 1-0 foran. Son fik derefter en femlerække. minutter senere, mens han tog en straf. Dommer Paul Tierney straffede korrekt den sydkoreanske angriber for at stoppe på hans opløb, før han tog sit pletspark - selvom Robbie Savage, som var medkommentartjeneste for BT Sport, på underholdende vis blev forvirret over beslutningen. Anden halvleg bød på færre kontroversielle øjeblikke selvom sneen fortsatte med at falde med fart. På et tidspunkt begyndte folk at spekulere på, om deres kamp måske skulle opgives. Heldigvis kom det ikke til det, og Spurs noterede en eftertrykkelig sejr takket være en Son-brace, et Llorente-hattrick og et sent mål fra indskiftede Kyle Walker - Peters.

VAR dominerede endnu engang analysen efter kampen, desværre. Det ser ud til, for hver kamp der går, at fodboldfans bliver mindre og mindre overbeviste om, at det er egnet til formålet. De forsinkelser, det forårsager, er særligt irriterende, især for tilhængere inde på landsholdstrøje med eget navn stadion, som ikke aner, hvad der sker. Hvad Son gjorde efter Llorentes andet mål. efterfølgende elskede det, da Son så ud til at håne VAR ved